Forum JuvePoland Strona Główna JuvePoland
Wspaniała strona dla każdego fana Juventusu

RegulaminRegulamin   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   PracownicyPracownicy   RejestracjaRejestracja 
StatystykiStatystyki   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Komunikat 
!!! Rusza Sklepik JuvePoland !!!

WYMIANA NA LINI INTER - JUVE ?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JuvePoland Strona Główna -> Newsy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Lechug

Juventino
Juventino

PostWysłany: 15.08.2004 10:33:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tylko ze Van der Meyde raczej nie przyjdzie do nas od tak, lecz odejdzie camoranesi... A to jednak dosc widoczna strata, nie wiadomo czy holender by sie u nas odnalazl...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Bugaj

Juventino
Juventino

PostWysłany: 15.08.2004 11:02:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem nie jest to dobry pomysł, przynajmniej wymiana Camora na Zanettiego. Zanetti to kolejny defensywny pomocnik których mamy już nadmiar, a pozatym i tak nie znalazł by sobie miejsca w podstawowym składzie. Troche ciekawsza jest ta druga propozycja - wymiana na Andyiego Van der Meyde, ale poco wymieniać prawoskrzydłowego na prawoskrzydłowego w dodatku bez form Question Exclamation a pozatym Van der Meyde zbytni nie psuje Serie A, jak już rozgrywał dobre mecze w barwach Interu to przeważnie w CL - takie przynajmniej jest moje zdanie. Oczywiście sprawdziłbym Van der Meyde w Juve ale napewno nie kosztem Camoranesiego bo ryzykujemy strate b. dobrego gracza na piłkarza który może okazać sie zwykłym niewypałem( chociażnapewno jest to utalentowany piłkarz).
Powrót do góry
Lizard

Juventino
Juventino

PostWysłany: 15.08.2004 20:00:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niech Inter wypożyczy Martinsa lub Adriano Wink Very Happy . A tak serio: van der Meyde znalazłby miejsce w Juve, będąc ciekawą alternatywą w ofensywie, ale Zanetti... to byłoby bezsensowne, nie to co Cannavaro Cool
Powrót do góry
ziemoz

Juventino
Juventino

PostWysłany: 17.08.2004 13:04:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ja mysle ze bedzie oki...oczywiscie jesli dojdzie do tej wymiany,ale nie wierze w to osobiscie...pozdro!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
M.

Juventino Ufficiale
Juventino Ufficiale

JPC Member #58

PostWysłany: 17.08.2004 13:31:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wicior napisał:
Dlaczego nie.
Van Der Meyde na Euro pozostawil po sobie bardzo pozytywne wrażenie, przynajmniej według mnie.
Chociaż, za Mauro mogłoby sie to okazać ryzykowne...

Ale trzeba ryzykować aby móc wygrywać.

A według mnie na Euro 2004 zagrał słabo. dużo biegał, starał się, walczył, ale nic z tego nie wychodziło. W ogóle całe przejście do Interu nie posłużyło mu. A mauro to już sprawdzony piłkarz, więc po co ryzykować?
Bugaj

Juventino
Juventino

PostWysłany: 18.08.2004 11:59:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prawdopodobnie Mauro Camoranesi zasili zespół Interu Mediolan, a do Juventusu powędruje Cristiano Zanetti oraz Julio Ricardo Cruz.

Negocjacje pomiędzy obydwoma zespołami toczą się bez jakichkolwiek przeszkód.

Massimo Moratti ma pod koniec tygodnia powiadomić, iż Inter pożegnał się z Zanettim i Cruzem, a ma przedstawić na konferencji prasowej Mauro Camoranesiego.

żródło:inter-pl.tk

Mam nadzieje że to ploto bo niewiem jak wy ale ja wole Camora od Zanettiego i Cruza Evil or Very Mad
Powrót do góry
Bad_Magick

Juventino
Juventino

PostWysłany: 18.08.2004 12:08:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tez nie chcialbym sprzedazy Camoranesi'ego . Ale trzeba na to popatrzyc z pespektywy tego ze mamy kupic obronce na pozycje Zambrotty i wlasnie ten zawodnik prawdopodobnie zajmie pozycje prawego pomocnika, czyli tam gdize dotychczas gral Camoranesi. Oczywiscie super by bylo miec takiego zmiennika jak Camor, ale wydaje mi sie ze Juventus nie moze sobie na taki luksus pozwolic. Choc Zanetti , ktory podobno "gral" na EURO, choc ja bym tego takim slowem nie okreslil i Julio Cruz ktory nie moze sie przebic do pierwszej jedenastki przecietnego Interu to rzeczywiscie totalnie chybiony interes.
Oby to byla kolejna plota.
mnowo

Moderator
Moderator

JPC Member #447

PostWysłany: 18.08.2004 16:06:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bad_Magick napisał:
Ale trzeba na to popatrzyc z pespektywy tego ze mamy kupic obronce na pozycje Zambrotty i wlasnie ten zawodnik prawdopodobnie zajmie pozycje prawego pomocnika, czyli tam gdize dotychczas gral Camoranesi.

Czyli kto na obrone? Jankulovski? Zambro rzeczywiscie pewnie wrocilby na prawa pomoc (kiedys przeciez smigal na prawej stronie)... Zobaczymy jak bedzie. Chociaz ja osobiscie nie zgadzam sie z taka wymiana.

To by bylo na zasadzie "Sprzedal koze, kupil kure, gospodarka poszla w gore..." Very Happy Confused Sad heh...
Bugaj

Juventino
Juventino

PostWysłany: 18.08.2004 18:22:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Właśnie przed chilą znalazłem to :

Dyrektor techniczny Interu Mediolan, Marco Branca zaprzeczył plotkom, które sugerują, iż Nerazzuri prowadzą rozmowy transferowe z Juventusem Turyn w sprawie Cristiano Zanetti'ego i Julio Ricardo Cruza.

"Nie prowadzimy żadnych rozmów z Juventusem. Chodzi o dwóch niezwykle ważnych piłkarzy naszej drużyny. Powtarzam nie ma i nie było jakichkolwiek kontaktów z zespołem z Turynu."- zapewnił Branca.
http://www.pilka.pl/?mid=1&show=9320
No i ciekawe co jest prawdą Question Exclamation Mam nadzieje że to wyżej i Camor zostanie znami Very Happy
Powrót do góry
Lizard

Juventino
Juventino

PostWysłany: 18.08.2004 21:09:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Można popaść w obłęd od tych spekulacji Evil or Very Mad . Camor ma szansę poprawić obraz swej gry po ostatnim sezonie i liczę, że się mu uda. Wciąż mam przed oczami jego brameczkę z Feyenoordem. Coś pięknego Cool
Powrót do góry
Peja

Juventino
Juventino

PostWysłany: 18.08.2004 22:17:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie chce Zanettiego swoje możliwości pokazał na Euro, Co do holendra to bym sie zastanowił, Camor to solidny rzemieślnik ale Andy jest bardziej kreatywny. A pod okiem Capello mógłby osiągnąc dawną forme
Powrót do góry
RadeKas

Juventino
Juventino

PostWysłany: 18.08.2004 22:48:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uff... malo dzisiaj zawalu nie dostalem, kiedy wyszlo info o wymianie Camor - Zanetti, Cruz. Myslalem ze sie zalamie. Nie mozna oddawac tak kreatywnych i naprawde dobrych zawodnikow, jak Camor, za cieniutkiego Cruza i niewiele lepszego Zanettiego. Na szczescie po paru godzinach informacja zostala zdementowana i Bogu niech beda za to dzieki.

ps. Zachecam do noszenia nowego avatara Razz

The Saga is complete...
Powrót do góry
Bugaj

Juventino
Juventino

PostWysłany: 19.08.2004 15:35:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

NIE Exclamation Exclamation Exclamation
Według serwisu internetowego - calciomercato.com i dziennika sportowego - Tuttosport; Cristiano Zanetti i Julio Ricardo Cruz są już piłkarzami Juventusu Turyn, a Mauro German Camoranesi i Fabian Carini na zasadzie wymiany stali się graczami Interu Mediolan.

Calciomercato podaje również, iż Zanetti i Camoranesi definitywnie zmienili barwy klubowe, natomiast Cruz i Carini odchodzą ze swoich dotychczasowych zaespołów na roczne wypożyczenie.
http://www.pilka.pl/?mid=1&show=9394
A więc Camor odejdzie jeśli to nie kolejna plota Crying or Very sad i to na jescze gorszych warunkach Evil or Very Mad Oby to była plota
Powrót do góry
mnowo

Moderator
Moderator

JPC Member #447

PostWysłany: 19.08.2004 16:27:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

RadeKas napisał:
Na szczescie po paru godzinach informacja zostala zdementowana i Bogu niech beda za to dzieki.

Bugaj napisał:
Według serwisu internetowego - calciomercato.com i dziennika sportowego - Tuttosport; Cristiano Zanetti i Julio Ricardo Cruz są już piłkarzami Juventusu Turyn, a Mauro German Camoranesi i Fabian Carini na zasadzie wymiany stali się graczami Interu Mediolan.

No i komu tu wierzyc?... Confused Chcialbym wierzyc RadeKas'owi... Sad

Panowie ustalmy jedna, zgodna i ostateczna wersje Wink
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino

PostWysłany: 19.08.2004 22:36:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mnowomiejsky napisał:
RadeKas napisał:
Na szczescie po paru godzinach informacja zostala zdementowana i Bogu niech beda za to dzieki.

Bugaj napisał:

No i komu tu wierzyc?... Confused Chcialbym wierzyc RadeKas'owi... Sad

Panowie ustalmy jedna, zgodna i ostateczna wersje Wink

no niestety póki nie usłyszymy oficjalnego komunikatu nie nie można w nic wiezyć. Jedan serwis pisze, ze doszli do porozumienia, drugi, że nic z tego nie będzie... eh te plotki Evil or Very Mad ja mam nadzieje, że do transferu nie dojdzie, bo będzie to kolejny błąd Moggiego. Rozumiem, że on chce dwóch za jednego, ale nie na takiej zasadzie bo Camoranesi jest lepszy od dwóch piłkarzy Interu Mad
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JuvePoland Strona Główna -> Newsy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 2 z 3

Skocz do: